Post by entegtidenor on Mar 12, 2022 2:19:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 元氣の英雄 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 元氣の英雄 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много ресурси ▞▞▞
▞▞▞ 元氣の英雄 2022 version ▞▞▞
元氣の英雄 Laga idt
Данните ми изчезнаха след игра в продължение на една седмица
няма да се зарежда. продължава да запазва без връзка.
Досега ми харесва. Но иконата на ult fire е досадна. Той обхваща номера на ъгъла. Обичам да правя снимки под голям ъгъл и не мога да го видя поради тази проклета икона на огън над главата му. Моля, премахнете го и ще дам 5 звезди.
Можете ли да поправите проблемите си и вашата PvP система - означавам, че е походова и врагът отива 4 пъти подред - и това не е само ЕДНА ИГРА! Няма да променя курса си, докато не поправите играта си
ПЛАТЕТЕ ЗА ПЕЧЕЛЕНИЕ! Съпоставянето на играчи в PVP е смешно! ДЕИНСТАЛИРАНО....
небалансирано pvp сватовство T_T
Да, сватовството е гадно, аз съм 7 LVL срещу 37 LVL? Какво bs
Imba щети от домашни любимци
Можете ли да ми кажете защо винаги съм dc? аааа Не мога да играя добре.
Не толкова забавно. Бавен напредък в pvp, ако не харчите истински пари
бавно без урок
Исках да опитам, но не можах да вляза с Google.
Бъги и преводите са ужасни. Освен това несъмнено заплащане за победа в играта.
PvP системата е бъгава и лошо проектирана, всичко останало е добре направено, това е забавна игра.
няма подземия
Genki Heroes Action zrk
Забавен убиец на времето.
ПРИЧИНАТА ЗАЩО моето ниво е 17 и акаунтът ми изчезна И НЕ МИ ХАРЕСВА ДА ГО ПОПРАВЯ СЕГА
очаквам повече
Не е зле
След срив на играта не мога да играя главния герой. „Съжалявам. Този герой вече е бил замразен от зло създание“
Просто презареждам акаунта си, но не добавям към моя идентификатор. Може ли някой да ми помогне?
Страхотна игра, но губя достъп до акаунта си, използвайки моя google ID. разочароващо е. загуба на пари
Всеки път, когато искам да надстроя крилото си, не мога да го щракна защо? Принудително затваря.
Сладък, но всичко това за геймплея на angry birds е странно
Pvp е изключен. Няма нужда да губите време, освен ако нямате пачка пари в джоба си.
Бавен отговор за грижа за клиентите.
Режимът на историята е добър, но PvP е невъзможен за игра поради небалансиран избор на противник, така че 2 звезди за усилие.
Лошо управление (bcs ръката ми плъзга погрешно), геймплеят лош (bcs не мога да избера герой, който искам първо, исках тази ледена принцеса, но ми даде произволно грозен герой), графиката е добра (харесвам този тип графики). .. Няма да играя тази игра, защото не ми е приятно, докато играя с герой, който не ми харесва...
Играта изглежда добра за игра, но това, което ме дразни, е гласът на героите, които наистина са толкова досадни. Опитах се да играя играта, като изключих звука, но играта звучи толкова скучно. Съжалявам, но ако не харесвам гласа, не харесвам играта понякога е по-добре да не поставям гласове на герои е много по-добре
Играта е страхотна. Но защо никога не актуализирате?
Оценката за награди в p2w игра привидно... ще се промени, ако е добра.
Просто още едно VIP ptw приложение. Просто си тръгвай
сладка и страхотна графика, малко трудна за използване на превключвателя
황혼: 슬라브 동화 어드벤처 anzz
Харесва ми как героите са напълно неоригинални, малко е смешно; например героят „лош човек“ вместо Батман. Но някои от основните причини, поради които не съм оценил 5, е, че нещото в класацията, при което се биете един на един, не е честно; трябва да се коригира според вашето класиране и ниво I може да бъде на ниво 10 и да отиде срещу някой, който е ниво 19 или 20, което прави почти невъзможно да спечелите и да преминете един от основните куестове, които трябва да победите трима души, което е невъзможно, тъй като съвпадението е несправедливо. Последното ми оплакване би било враговете, ако мога да се нараня от моите изстрели, те трябва да бъдат наранени от собствените си изстрели и ако друг враг също ги пропусне и ги удари. Освен това тази игра е приятна, просто мисля с малко корекции може да е по-добре.
Обичам играта, но има нещо, което искам да знам, просто играх тази игра през 2018 или 2017 г. (idk) Наистина я харесвам, но случайно деинсталирах APK, след което моят мощен acc вече изчезна. Изпробвах целия си акаунт, но Не мога да го върна.
元氣の英雄 Toiminta ylg
Страхотна игра, просто трябва да напиша правилно някои думи и да изразиш изречения малко по-добре и по-точно! Освен това е доста добра игра
По време на първата мисия вместо да се движи напред, тя се движи назад, карайки ме да умра. Изглежда и се чувства гладко ще се редактира и ще даде по-добър преглед, когато успеете да преодолеете грешката.
Беше хубава игра обаче, след новата актуализация вече не мога да влизам в акаунта си. Беше свързан с моя google. Всичките ми данни са загубени.
Единственото нещо, което наистина е подходящо за това, е фактът, че участвате в битките.
Геймплеят е страхотен. Но в pvp няма умения. По принцип високи щети печелят. Няма включени умения като големи щети под голям ъгъл или каквото и да било. Бих му дал повече звезди, ако беше по-голяма база от умения, вместо да се изстреляме един срещу друг.
Безсрамно копиране на всички герои от друг франчайз.
Queria poder ficar o tempo que quiser sem jogar e quando voltar o vício do game... Não ter perdido o char...Sei lá dava a oportunidade de mover para um server mais ativo. Estava com 5 estrala mais agora é 2 pois é algo sério... O único ladrão que saí impune na lei é o que rouba o tempo das pessoas.
元氣の英雄 Acción hqc
М в
Похарчените 20 долара стигнаха до vip5 и загубих акаунта си... разочароващо
Беше по-добре, отколкото предполагах.. На пръв поглед прецених, но след като го изиграх.. Отвори ми очите още малко..
元氣の英雄 Veiksmas yohk