Post by entegtidenor on Mar 12, 2022 2:16:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cosmic Showdown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cosmic Showdown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen kristályok hack ▞▞▞
▞▞▞ Cosmic Showdown 2022 version ▞▞▞
Szerverproblémák vagy internetkapcsolat megszakadt. Lejátszhatatlan.
Játszottam ezzel a játékkal azelőtt, hogy fantasztikus volt, ajánlom, hogy játsszon vele kiváló játékot, soha nem találtam hibát 👌
Cosmic Showdown Strategiya foo
Nos, amikor megpróbáltam lejátszani, elakadt az "edzés indítása" és a "jelenetek betöltése" oda-vissza
Imádom, nagyon jó vele játszani, de lehet, hogy némi frissítésre lesz szüksége
a játék nem működik, nem enged semmit, és az oktatóprogram nem mond semmit, és elolvastam, ötször letöltöttem, de még mindig nem történik semmi, a játék elromlott
Szóval, pontosan mikor lesz működőképes a játék? A szerverek láthatóan mindig "túl elfoglaltak"
Amikor elindítottam a játékot, nem működött az oktatói fázis, amikor valaki jön és azt mondja, hogy csináljunk valamit, ott semmi nem volt írva. De ez egy kiváló játék
5-ből 5-öt adtam volna, amíg nem próbáltam kinyitni egy ládát, és azt mondta, hogy nyissa meg, így megcsináltam, és elvesztettem az olyan értékes gemz-t, hogy elpazaroljam.
Megkaptam ezt a játékot, és nem tudok játszani, de letöltöttem egy másik telefonra, és ugyanezt tettem, de működött, amikor a frissítés kijött ps. Nem sok szerver
A játék ugyanazt mondja, mint mindenki más, nem is kell ismételnem, de a játék a múltban úgy működött, mint egy varázslat, nagyon szórakoztató volt, és működött is. Megver, mert már nem működik. Nos, most csak egy csillagot tudok adni neki, hacsak nem javítják a kódban lévő hibát vagy a játékot elhagyják, csak annyit mondhatok, hogy ez a játék volt a legjobb játék, amivel valaha játszottam, majd amikor letöltöttem. ismét a nagyszerű élmény érdekében hiba bukkant fel. Remélem rendbe jön a játék.
A játék önmagában jó, az egyetlen hátránya, hogy nincs offline mód, nem haragszom a játékra :/
Jó móka volt, gyorsan megunt.
Őszintén szólva ez a játék nem olyan, mint egyetlen másik játék, amit korábban játszottam, de szomorú vagyok, hogy a szakítók leálltak, ezért remélem, hogy a dupla ugrás újra fel tudja állítani őket, ha lehetséges
A játék jó lenne, ha ténylegesen fel tudnék állni és új tornyokat nyithatnék meg, és folyamatosan kerülök olyan emberek közé, akik legalább három fokozattal magasabbak nálam, ami azt jelenti, hogy jobb tornyaik vannak, a játék egyszerűen nem fair, játszani fogok újra, miután a rangprobléma megoldódott
Szar, mert minden test, amellyel szembe nézel, kemény
Azt hiszem, hogy a játék javításra szorul, nem is tudok vele játszani, folyamatosan azt mondja, hogy nincs internetem, de igen, javítsd meg.
Ne zavarjon. Nem kapcsolódik, és ez így van már több mint egy hónapja, és a fejlesztők még arra sem fordítottak időt, hogy megpróbáljanak bármiféle PR-t, és hallgattak, ami sokat elárul arról, hogy milyen prioritások vannak, és hogy mennyire nem törődnek azokkal, akiknek értékesítik. Hogy miért van még az App Store-ban is, azt nem értem. Jelentést fogok benyújtani egy elromlott alkalmazás eltávolítása miatt, amely úgy tűnik, hogy elhagyott, bár mivel a google felfedte, hogy a monopolizált és tisztességtelen, és az elnyomásra irányuló gyakorlatok nem sokat tesznek
Cosmic Showdown Strategy bdn
Mindig azt mondja, amikor belépek a játékba, bár számomra éjfél van, hogy a szerverek foglaltak vagy a Wi-Fi-m nem működik, ezt használom a legjobban, kérlek javítsd ki
Minden alkalommal, amikor csatlakozom egy meccshez, az ellenfelem kapja az első csillagot, majd távozik nyerni. Kérjük, hogy a távozó személy számára automatikus veszteséget okozzon.
Amikor volt néhány órám a játékban, bejelentkeztem arra a napra, amikor másnap megnéztem a profilomat, minden trófeám eltűnt.
Ez egy nagyszerű játék, stratégiára van szüksége az ellenfelek elpusztításához, de egy dolgot utálok ebben a játékban, hogy a ládát, miután megnyerte a 3 csatát, és arra kényszeríti, hogy várjon egy órát a láda kinyitásához... Arra kényszeríti a játékosokat, hogy ne játssz órákon belül, csak hogy mi kerüljön a ládába... Változtasd meg, kérlek... Csak másold ki a verekedés csillagok pontszerző rendszerét..... Csak azért gyűjts pontokat, hogy 1 ládát kapj
Az oktatóanyag betöltése nem sikerült jól. FOOT MOMMY!! ssundee számára
A játék önmagában csodálatos, de nem jó táblagépen
Amikor megpróbáltam elindítani a játékot, egyszerűen kirúgott, és azt mondta, rossz az internetem, pedig nem az
Ez a játék igazán szórakoztató
Soha nem tudok csatlakozni, mert azt írja ki: "Az internet leállt, vagy a szerverek túl elfoglaltak"
Azt hiszem, megint összetörtük a szervereket, mert már egy órája próbálkozom, és csak hagytam betölteni, de egyszerűen nem tölt be. SSundee és dupla ugrás, javítsd meg a szervereket.
A játék tört nem töltődik be
Még soha nem töltöttem le ezt a játékot, de meg tudom becsülni ezt a játékot, szóval ya.Wird glitch 🤔
Nagyon utálom ezt a játékot, mert nem tudok belépni a játékba
Szeretem ezt a játékot, ez a játék fantasztikus, köszönöm ssundee, tetszik amit játszol, és mellesleg folytasd a minecraft sorozatodat
Most töltöttem le a játékot, és azonnal nem működik, folyamatosan azt mondja, hogy nincs internetem, vagy megteltek a szerverek, ezért megnéztem a véleményeket, és úgy látom, nem én vagyok az egyetlen ezzel a problémával.
A játék nem működik, amikor elhagytad a rajongótábort, hogy meghaljon és megrohadjon. Kérlek javíts
Sigils Of Elohim Hlavolamy blo
Csökkentettem ennek a játéknak az értékelését, hogy elmondjam, NE VEGYÉL SEMMIT, CSAK A PÉNZEDET VESZI, ÉS NEM ADJA MEG AZT, MIÉRT FIZETETT, ÉS AMIKOR A GYÁRTÓKKAL SZÁMÍTOTT ERRŐL, SEMMIT NE TELEPÍTENEK.
a játék nem tölt be számomra, folyamatosan nem sikerül a párkereséshez.
Szeretem ezt a játékot, mert Sundee azt mondta, hogy játsszak ezt a játékot, és játszhatok a bátyámmal. Szeretem ezt a játékot.
Azt írja, hogy rossz az internetkapcsolat, vagy a szerverek foglaltak. Az internetem jobb, mint az unokatestvéreim, és a szerverek csak akkor lehetnek elfoglalva, ha le akarják kapcsolni a játékot. PLZ MEGJAVÍTÁSA
Minden alkalommal, amikor megpróbálom lejátszani, mindig azt mondja, hogy nem működik az internet, vagy a szerverek foglaltak
Szép grafika és olyan, mint a Bloons TD 6 😀
A játék folyamatosan lefagy, és nem engedi, hogy vásároljak semmit
Jó játék, de miért csak a méregágyú képes eldobni a pajzssorompót és miért csak néha ég a hajó és nem mindig??
RAKADTAM AZ INDÍTÁSI KÉPZÉS KÉPERNYŐJÉN
Dühít, de még mindig jó játék
Korábban is játszottam ezzel, még ma is szeretem ezt a játékot, de mindig azt mondja, hogy sikertelen a meccs, és a szerverek megteltek. Szeretnék újra játszani ezzel a játékkal, de mivel nem egyezik a gyártóval, vagy a szerver megtelt, nem tudom. meg tudnád nagyobbítani a szervert vagy valami pls