Post by entegtidenor on Mar 12, 2022 2:07:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homicide Squad: New York Olayı ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homicide Squad: New York Olayı IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla anahtar hack ▞▞▞
▞▞▞ Homicide Squad: New York Olayı 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu oynamayı seviyorum, zihninizi devam ettirmek oldukça zor.
Sevin ve oyuna bağımlı olun !!! Lütfen özel oyunlardan ayrılmaya devam edin. Bu benim favorim. Düşüş, ödüller için eşyaları toplamaktı Sonra alındı ve değiştirildi. Oyunu geliştirmek için rozetler/daha iyi eşyalar satın almak için gereken parayı zar zor alın. Lütfen daha iyi ödülleri geri verin.Önceden bir süre oynamayı bıraktım.Oyunu seviyorum ama daha büyük ödülleri almayı sevdim. Bizi oynamaya teşvik ediyor. MAYIS İNDİRİM ORANI ÜRÜNLER (YÜZLERCE DEĞİŞTİ) DEĞİŞEN MONTAJ ÜRÜNLERİ ALINDI...
Yeni içerik indirmiyor. Uygulamayı kaldırmaya ve yeniden yüklemeye devam etmem gerekiyor ve bu sinir bozucu çünkü bu kadar ileri gidiyorum ve her zaman içerik indirmiyorsa sıfırdan başlamam gerekiyor
Daha fazlasını verirdim ama arkadaşlarla bağlantı kurmaya çalışmak kafa karıştırıcı ve onları almak için bağlantı kurmaya çalışırken tüm elmaslarımı aldım. Bu berbat! Ama oyun kesinlikle eğlenceli.
Bu oyundan tamamen zevk alıyorum. Zorlu ama o kadar da zor değil ki, vakaları çözemez ve seviye atlayamazsınız. Davayı çözmek ve bir sonraki davaya geçmek için benim kadar sabırsızsanız biraz pahalı olabilir. Para harcamak ilerlemek için bir gereklilik değildir. Yine de oyunun sunduğu her şeyin tadını çıkarabilir ve bir kuruş harcamadan ilerleyebilirsiniz.Bu oyun harika Bir devam filminin olmasını çok isterim ya da onun gibi bir tane daha oyuna eklenmesi güzel olacak bazı şeyler var, belki sahnelerin maliyetini yarı yarıya azaltabilecek bir rozet eklemek gibi ayrıca bir saat boyunca oyundaki para daha fazla enerji veya daha fazla elmas satın almak için kullanılabilseydi, herkes gerçek parayla uygulama satın alamazdı. Az önce bahsettiğim öneriler dışında uygulama harika!!!!
Oyunu birkaç kez açmaya çalıştım ama yükleniyor ve yükleniyor ve yükleniyor...Oyunu 2. kurduktan sonra pes ettim....Sonunda oyunu indirebildim. Ne kadar sevdiğimden emin değilim. Öğeleri aramak için gerçekten yakınlaştıramazsınız. Bazı sahneleri tamamlamayı zorlaştırıyor.
boş zamanlarımda oynamak için en sevdiğim oyunlardan biri!
Oyunu bir süredir oynuyorum. Harikaydı. Şimdi son üç haftadır oyuna girmeme izin vermiyor çünkü güncelleme yapmak istiyor. Ancak güncellemek için seçtiğimde güncelleme mevcut değil. Artık oyuna girilemiyor.
İyi oyun. Bağımlılık yapıyor aslında. Gereken enerjinin biraz daha uzun sürmesini dilesem de, bu adil görünüyor. Oyunu doğru oynarsanız ve her konum için hangi ödülleri kazanacağınızı ve kullanacağınızı strateji olarak belirlerseniz, oyun sürenizi önemli ölçüde artırabilirsiniz. Bu oyun, dedektifin suç mahalli hikayeleriyle karıştırılmış çeşitli zeka oyunlarına sahiptir.
Kötü bir oyun değil. Normal olmayan modlardan bazıları (gece modu, sis modu vb.) son derece zor ve çileden çıkarıcıdır. Hikaye fena değil ama belli seviyelerde takılıp kalıyorsunuz bir süre bir şeylerin düşmesini bekliyorsunuz.
Sıkıcı, eski tarz gizli nesne oyunu. Oda ve Samorost çıtayı yükseltti.
1. suç ilginç ve eğlenceliydi ve her seferinde hafızanızı artırıyordu ama 2. durumda resim, problem, çok fazla karenin cüzdan not defteri olup olmadığını söyleyemem vs. yerine nesnelerin gölgelerini göstermeye karar verdiler. Artık zaman kaybetmiyorum. ZAMAN DOLDU
Şimdiye kadar iyi bir oyun gibi görünüyor, kendinizi birkaç saat eğlendirmek için iyi bir yol gibi görünüyor Keşke sahnelerin geldiği bazı modlardan çıkmanın daha ucuz yolları olsaydı ama genel olarak iyi bir oyun
Şimdiye kadar eğlenceli, sadece birkaç gündür oynuyorum
Ne toplamam gerektiğinden veya onları nasıl elde edeceğimden emin değilim. Yardım araçlarıyla aynı.
Gerçekten ilginç vakalar, gelen enerji üzerinde iyi bir denge, yapılacak çok şey var. Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum. Ancak gerçekten çok hızlı bir şekilde zorlaşıyor, bu yüzden ödemeye veya acı çekmeye hazır olun.
Beni tekmeleyen tek oyun bu! Harika oyun ama son derece sinir bozucu :-(
Yeni başladım ve şimdiye kadar beğendim. 4 puan verdim çünkü gölgeli öğeleri bulmanın tamamı biraz sinir bozucu. Yardım etmek için daha fazla el feneri almak güzel olurdu. Bunun için para harcamak istemiyorum. Alışveriş yapmak zorunda hissetmeden bir oyunun tadını çıkarmak isterim. Bakalım oyunun geri kalanı nasıl gidiyor ve burada güncelleniyor.
Bu oyun harikaydı, ancak son zamanlarda ceset tasarımına takıldım ve görevi tamamladıktan sonra bile ilerleyemiyorum.sinir bozucu.
Sorunsuz bir oyun. Bazen biraz sıkıcı. Benim için değil ne yazık ki.
Eğlence oyunu. Çok fazla reklam, enerji çok yavaş birikir. Bir suç mahallini başarılı bir şekilde araştırsanız bile enerji kaybedersiniz.
Homicide Squad: New York Cases Aventură ssvp
Homicide Squad: New York Cases Seiklusmängud cajn
Bu, yüceltilmiş bir "bakın ayarlanmış nesneleri bulabilecek misiniz" oyunudur. Oyunun kendisinde gerçekten gizem ve keşif duygusu yok. Bunun yerine, bir arsada bir araya getirilmiş bir dizi kolay mini oyunu tamamlarsınız. Özgürlük de yok - sadece her yeri keşfedemezsiniz, yapmanız gereken belirli şeye yönlendirilirsiniz. Grafikler harika, söyleyeceklerim bu kadar.
İnceleme Düzenleme: Çok zorlu bir oyun, bir kez daha deneyeceğim. Gizli nesne oyunu olarak, şimdiye kadar oynadığım en zor oyun. Suç mahallerinin geri ödenebilir olmasını seviyorum, en yüksek rozet sıralamasını istiyorsanız, bunu yapmak zorunda olduğunuz sayı kadar değil. Siluetler can sıkıcıdır, ancak belki de yeterince kullanılmadığı takdirde ilginç bir meydan okumadır - bir rozet seviyesi kesin, ilkini aldıktan sonra hepsi çok fazla ilginç bir şey.
Diğer g5 gizli oyunlarında olduğu gibi, oyuncunun belirli bir noktayı geçmek için $ harcaması için tamamen ayarlanmış. Küçük, karanlık ve çok kalabalık bir sahnede 18 öğe bulmak, özellikle öğeler kötü adlandırıldığında saçmadır. Bir ağaç konisi mi? Öyle bir şey yok. Bir çam kozalağı neyse odur. Özel etkinlikler, ihtiyaç duyulan jeton sayısı artmaya devam ettiğinden sadece bir para kapma aracıdır. İpuçları ve güçlendirmeler için 50 doların üzerinde ödeme yapılmasına rağmen Mayıs davası çözülmedi. Gerekli öğeler sadece düşmez. KUSURSUZ Dolandırıcılar! Kaldırılan oyun. Çok $$$$
Kaldırılıyor...Oyuna 5 dakika kaldı ve para istiyor...👎👎👎😖😔. Müdahaleci reklamlar olmadan veya oyundan gerçekten zevk almak için gerçek para ödemek zorunda kalmadan oyunların tadını çıkarabilmeyi diliyoruz.
Oyunu seviyorum ama bir koleksiyon yapmak için ihtiyacınız olan şeyleri elde edebilmek biraz zaman alıyor. Ayrıca aynı anda o kadar çok hikaye var ki hangisinin hangisi olduğunu anlamak zor!
türkçe değil
Bu oyun o kadar sıkıcı ki, seviyeleri temizlemeye devam ediyorsun ve ihtiyacın olanı alamıyorsun, bu da bir oyun bulmak için eğlenceli bir zaman değil, bir seviyeyi geçtiğinde, seviyeyi oynadığın şeyi elde ediyorsun.
Bu oyunun tadını çıkarın...ama durdu ve devam edemiyorum...YARDIM
5 yıldız alırsın. Söz yok, argüman yok. sadece mükemmel
Aramaları sevdiğim ilginç bir oyun ama çok fazla diyalog var.
Bu tür oyunları seviyorum, mükemmel bir görüş ve hız testi.
Robux - Scratch This Bux Kazino ohx
Homicide Squad: New York Cases Petualangan wlub
wosl
Şimdiye kadar çok iyi, henüz şikayet yok Güncelleme: Oyundan gerçekten zevk alıyorum. Beni 5 yıldızlı bir derecelendirmeden alıkoyan tek şey enerji çubuğu. Her oynadığımda ne kadar ilerleyebileceğim konusunda beni her zaman sınırlı hissettiriyorlar.
Bu uygulamayı her açtığımda yeni bir sürüm indirmemi istiyor. İndirme, daha başlamadan 30 dakika önce "beklemede". Sürekli oyundan kilitleniyorum.
Genel olarak bir oyun için çok kötü değil, güzel çeşitlilik, tek sorun şu ki, eğer bir şeyler satın alırsanız dolandırılabilirsiniz ve bir aylık İLERLEME boşa gitti ve başlamak zorunda kaldı Her şey yeniden, bu doğru değil ve çok sinir bozucu. Konuyla ilgili kendilerine ulaşmaya çalıştığımda herhangi bir geri dönüş alamadım.
Oyunu oynamayı gerçekten çok seviyorum ama ne zaman bir göreve veya konuma tıklasam oyunu hemen kapatıyor.. tekrar açıp bir yere tıklıyorum yine aynı şeyi yapıyor.. ben gelene kadar bu işlem devam ediyor. denemekten bıktım, bu bir haftadır devam ediyor ve rozetimi tamamlamaya yakındım ve 5. bölümdeydim!! Bu yüzden incelememi değiştiriyorum çünkü artık oyunu oynayamıyorum, keşke buna kadar sorun yaşamasaydım ve seviye 20'ye yakın olsaydım..
oynadığım tüm g5 oyunları arasında benim için açık ara en iyisi bu. Bağımlılık hakkında iyi konuş, bana kancayı ve platini getirdi. Ben bağımlıyım ve utanmıyorum. Benim de müzik türüm. Yine de biraz hayal kırıklığına uğradım, bunu 📱'imde oynadım ve hala oynuyorum, yine de bilgisayarıma ne kadar indirirsem indireyim oynayamıyorum ve oynamayı tercih ediyorum. Windows 10 bilgisayarım var ve hangi nedenle olursa olsun bu oyun düzgün bir şekilde indirilmeyecek, yapabildiğimde çok mutlu olacağım. Lütfen bu sorunu düzeltin.
Bu oyun oldukça ilginç ve nesneleri bulma veya şeker ezme gibi ipuçlarını bulmanın farklı yolları eğlenceli.
Her zamanki gizli nesne oyunu değil. Her şey akıllıca göz önünde saklanıyor ve farklı sahnelerde zihnimi çalıştırmaktan büyük zevk alıyorum. Kesinlikle indirmeye değer!
Oyunu ve her şeyi gerçekten çok seviyorum ama artık BlueStacks'te düzgün çalışmıyor. Maç oyununu seçtiğim zamanlar dışında artık eski sahneleri oynayamıyorum. Ayrıca mini oyunlar (daireler) görünmüyor, sadece düz sarı, mavi.. :/
Bu tür oyunları sevmek ama Türkçeleştirmek için oynayamadım
Bu oyunu oynamayı seviyorum, zorlu ve her dizisi ilginç. Hikaye de ilginç ama ipuçlarını bulmanın zorluğunu seviyorum. Bazıları öğeler çok akıllıca gizlenmişse.Bazı durumlarda grafiklerin ve sahnelerin çok karanlık ve görülmesi zor olduğunu görüyorum ama bunun benim telefonum olup olmadığını merak ediyorum. Yine de harika bir oyun.
Madem Türkçe dil seçeneği ozaman gerek dünyada yok İngilizce tek dil seçeneği ise di'li İngilizce olanlar olsun. biraz oyuncuya saygıyla oynasın.
Eğlenceli ve zorlu. Bulmacaları çözerken eğlenmek!!
Keşke enerji almak bu kadar zor olmasaydı
Bulması daha zor olsun diye eşyaların taşınmasına alışık değilim! Aksi takdirde iyi bir oyun ama çok sinir bozucu! Nasıl oynadığınız arasında ileri geri zıplamak en kötü kısımdır!
Bunu 5 yıldızda yaptım ama bir ay sonra, oyunun ortasında kapanarak enerji ve güç artışlarından soyulduktan sonra oyunu kaldırdım. Eskiden en iyi üç oyunumdan biriydi.😞
Takılmış bir düğme/grafik ile ilgili yardım istediğim ve herhangi bir yardım almadığım için incelememi değiştiriyorum! Bu oyunu seviyorum ve bu olana kadar harika vakit geçiriyordum. "Margot Swan ile konuşana" kadar ilerleyemem ama izin vermiyor.... grrr. .