Post by entegtidenor on Mar 12, 2022 1:58:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bulbapedia - Wiki for Pokémon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bulbapedia - Wiki for Pokémon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Bulbapedia - Wiki for Pokémon 2022 version ▞▞▞
Ви можете використовувати його, не заходячи в Інтернет. Також у ньому менше реклами
Чомусь програма не відображається на весь екран. Будь ласка, виправте
Bulbapedia - Pokémon Wiki Intrattenimento wwxx
Перевантажений рекламою
Нещодавно в системі виникла помилка, через яку через короткий час з’являється головний логотип програми, а потім я повертаюся на початкову сторінку пошуку. Через це я не можу прочитати жодну зі статей.
Дуже хороший вікі-додаток для любителів покемонів у всьому світі! Невелика реклама щаслива, але по суті це той самий веб-сайт, з яким ми знайомі.
Іноді програма безперервно аварійно завершує роботу, незалежно від того, скільки разів її повторно відкривали. В іншому він працює дуже добре, і є кілька функцій, які роблять його кращим у порівнянні з версією мобільного браузера. В інтерфейсі користувача все ще є незначні недоліки, наприклад, як функціонує сторінка вкладок. Я також розумію, що вам потрібні гроші від рекламодавців, але я б також хотів, щоб реклама була інтегрована менш неприємним способом.
Непогана версія Bulbapedia Mobil. Чесно кажучи, iOS отримує просту версію, оскільки в ній немає реклами, тоді як Android є.
Додаток має потенціал і є корисним, але він має недоліки. Я заплатив за видалення реклами, що також дозволяє використовувати офлайн, якщо ви вирішите завантажити весь додаток. Я вирішив не завантажувати всю програму, оскільки це буде значне завантаження. Ви можете мати списки для читання, які, за їх словами, можна читати в автономному режимі. За винятком того, що вони не є.Хоча в мене є кілька списків, я не можу прочитати нічого в жодному зі списків. Іноді завантаження займає більше часу, ніж зазвичай, і єдиний спосіб виправити це - закрити перезапуск програми
Молодці, як і макет веб-сайту, але програма дає збої, аварійне завершення роботи тощо. Я навіть заплатив долар, щоб видалити рекламу та отримати доступ до автономного Dex, але після завантаження автономного Dex щоразу, коли я запускав програму, він просто відображався на чорному екрані... М’яко кажучи, я розчарований у цій програмі.
30-секундні оголошення, які не можна пропустити? ти жартуєш? Передбачається, що це вікі, а не проклята спливаюча мобільна гра. Який жарт. Переміщатися по цьому погано розробленому додатку навіть не швидше, ніж просто Google все, що ви шукаєте. Видалено.
Насправді вважаю, що це дуже проникливо. Біологічні описи одні з найкращих. Gamefreak має поговорити з цими хлопцями та дівчатами.
Чудове джерело інформації про покемонів.
Мій телефон заморозився та розбив протягом 10 секунд після використання програми. Більше не використовуватиму.
Реклама надзвичайно нав’язлива, і програма постійно виходить з ладу
Додає відстой. Повносторінкове автовідтворення аудіо додає.
У платній версії все ще є реклама, яку ви просто не бачите.
Drops: aprende español Educación trk
Bulbapedia - Wiki for Pokémon 娛樂 dnvo
На сторінках покемонів я хотів би, щоб Movesets був першим у списку, замість того щоб дати всю історію аніме/манги. Або, принаймні, я хотів би, щоб у верхній частині сторінки були гіперпосилання на розділ Moveset; Дійсно дратує прокручування вниз і знову, щоб знайти Moveset для кожного покемона. Крім того, я хотів би, щоб був спосіб встановити, яке покоління відображатиметься за замовчуванням; Перемикання з Gen 7 на Gen 2 щоразу, коли я шукаю покемонів, також досить дратує. Крім цього цей додаток хороший.
Дуже корисно для доступу до Bulbapedia на ходу. Можливість завантажувати їхні бібліотеки для перегляду в автономному режимі — це приємно, але іноді це працює не найкращим чином. Загалом, я рекомендував би будь-якому покефану, якому може знадобитися доступ до такого типу інформації на ходу.
Гірше, ніж користуватися веб-сайтом. Інтерфейс заснований на вже поганому інтерфейсі користувача Chrome і працює так, ніби він з 2005 року. Програма неоптимізована, незграбна та потворна. Повільніше, ніж просто використовувати Firefox для мобільних пристроїв, і Firefox навіть дозволяє блокувати всю рекламу безкоштовно. Я був готовий купити версію цієї програми без реклами, але я ніколи не буду витрачати гроші на цю програму. Жахливий і марний додаток для одного з найкорисніших веб-сайтів. Просто дотримуйтеся мобільного сайту, оскільки ця програма потребує капітального ремонту.
Добре, але все ще трохи незграбно
Завжди виправляють збої, я поставлю йому 5 зірок, і там написано, що bulbupedea не відповідає
Може бути добре, але пошук все ще не працює! Спробував програму вже 3 дні. Тож я можу видалити його, якщо він не спрацює до завтра, і просто отримати короткий шлях до домашньої сторінки веб-сайту bulbapedia. Принаймні це працює, і ви отримаєте ту саму інформацію та більше.
Все, що вам потрібно від Bulbapedia, із вкладками в програмі робить браузер набагато менш захаращеним. Я не використовував його занадто часто, але мені було приємно відзначити, що він також не так поганий для моєї батареї. АЛЕ КУДИ ПІДІЛАСЯ КРАСИВИЙ ЗНАЧОК ВЕСЕЛКИ! Примітка: значок веселки не зник на моєму телефоні, просто тут, на сторінці встановлення.
Навігація (пошук, вкладки тощо) була б набагато кращою, якби вона була розташована внизу програми. В іншому випадку це хороший спосіб шукати інформацію про покемонів.
Bulbapedia - Wiki for Pokémon 娛樂 tky
Простіше просто завантажити веб-сторінку. Дуже багато реклами в основному розміщено у верхній частині веб-сайту. Сміття
Інвазивна реклама, яку не можна скасувати, забруднює цей додаток. Щоб уникнути реклами, краще використовувати версію браузера.
Чудовий додаток, у ньому є кожна деталь 👌👌
6,99 доларів США за видалення реклами – це досить круті гроші. Не знаю, як отримати відшкодування. Якщо ви хочете зберігати матеріали з Bulbapedia для перегляду в автономному режимі, цей додаток робить це. Інакше це просто база даних сайту, яка добре виглядає на телефоні.
Ця програма жахлива, якщо ви тримаєте її відкритою протягом більше ніж 30 секунд, не торкаючись екрана, вона переспрямує до Google Store у випадковому додатку (можливо, одне з їх доданих), і є додавання кожні 3 сторінки, це жахливо
Трохи незграбно, але чудово мати всю Bulbapedia одним клацанням миші!
Це дуже гарний додаток для шанувальників покемонів, ви можете знати багато чого про покемонів. Мені подобається цей додаток і покемон☺☺❤❤